Gabonakolbász

A termék készítésénél nem használtunk fel ízfokozót, tartósitószert, génkezelt terméket, és semmilyen állati eredetű összetevőt.

GABONAKOLBÁSZ

  • növényi alapanyagból
  • hagyományos füstöléssel készült
  • falusias ízesítésű

RECEPTEK

Kolbászos vöröslencsekrém

Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.


Hozzávalók:

  • 20 dkg vöröslencse
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 15 dkg csemege gabonakolbász
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál kókuszolaj
  • 1 kiskanál borsikafű
  • vegamix ízlés szerint

Elkészítés:

Megfőzzük a vöröslencsét 7dl vízben, majd külön edényben megpároljuk a hagymát a kókuszolajon, hozzáadjuk a gabonakolbászt, préselt fokhagymát és a borsikafüvet. Amikor a lencse megfőtt, beletesszük egy turmixba és a hagymás keveréket is hozzáadjuk. Teszünk hozzá vegamixet, aztán az egészet összeturmixoljuk. Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.