Vega-Farm
füstölt gabonatermékek

...hogy húsnélküli étrenden se nélkülözze a a falusias, hagyományos füstölt termékek ízvilágát...

  • növényi alapanyagból
  • hagyományos füstöléssel készült
  • falusias ízesítésű
  • nem tartalmaz génkezelt terméket
  • tartósítószer mentes
  • nem tartalmaz ízfokozót

Bemutatkozás

Családi vállalkozás keretében évek óta foglalkozunk a gabonakolbász gyártásával. 
Hosszú út vezetett a tervektől a megvalósulásig. Férjem - korábbi munkája kapcsán - jól ismeri a húsipart, és a húsalapú kolbász elkészítésének minden fortélyát.
Családunk nagy része már jó ideje vegetáriánus, így először csak saját felhasználásra kísérleteztünk ki  vegetáriánus (vegán) gabonakolbászt .
Baráti körünkben kóstoltattuk  az elkészült termékeket. A visszajelzések és a folyamatosan gyűlő elkészítési tapasztalatok alapján több év alatt forrta ki magát e mostani, végleges recept.

Vegán gabonakolbászainkban kiváló minőségű hazai gabonákat használunk és a többi alapanyag kiválasztásánál is nagy hangsúlyt fektetünk a megbízható minőségre.
Termékeink készítésénél fő szempontunk, hogy mesterséges anyagok nélkül, íz-, színezék- és tartósítószer-mentesen készüljenek, megőrizve a hagyományos magyar kolbász ízvilágát, küllemét. A kolbászok füstölését is hagyományosan végezzük, saját kísérletek alapján kialakított füstölőkamrákban.

2015-ben termékeinket és üzemünket auditálta az Európai Vegetáriánus Szövetség. Vizsgálatuk  eredményeképpen megkaptuk a szövetség igazolását arról, hogy termékeink vegan termékek. Ennek alapján feltüntethetjük termékeink cimkéjén a szövetség v-logo-ját, amely a fogyasztók számára is látható módon igazolja, hogy termékeink megfelelnek a vegan termékekkel szemben támasztott követelményeiknek.

Célunk, hogy termékeink segítségével minél több embert segítsünk egészségesebb étrendre. Kívánjuk, hogy a változtatni akarók megismerhessék, hogy vegetáriánus vagy vegán étrenden sem kell nélkülözni a hagyományos megszokott magyaros ízeket. Pusztán növényi alapanyagok felhasználásával is lehet ízletes ételeket készíteni.

A már forgalomban lévő kolbászaink mellett számos más termékkel is kísérletezünk, a receptúra véglegesítését követően ezen uj termékek bevezetését tervezzük a közeljövőben.
Reméljük, hogy termékeink az Önök megelégedésére szolgálnak!