Gabonakolbász

A termék készítésénél nem használtunk fel ízfokozót, tartósitószert, génkezelt terméket, és semmilyen állati eredetű összetevőt.

  • növényi alapanyagból
  • hagyományos füstöléssel készült
  • falusias ízesítésű
  • nem tartalmaz génkezelt terméket
  • tartósítószer mentes
  • nem tartalmaz ízfokozót

RECEPTEK

Vegán Carbonara Tészta

Mennyei ízű, könnyen elkészíthető étel, amelyet a Gabona Guszti intenzív íze nagyon jól feldob.


Hozzávalók:

200 g spagetti tészta

200 g Gabona Guszti apró kockákra vágva

140 g vöröshagyma vékony csíkokra vágva

1 ek olívaolaj

400 ml rizstejszín

2 tk szójaszósz

2 csipet fekete só

1 tk fokhagyma granulátum

bors

100 ml víz


 

A tésztát lobogó vízbe dobjuk és néhány perc alatt megfőzzük, átöblítjük hideg vízzel és lecsepegtetjük.

 

Az olajat felhevítjük egy széles serpenyőben, beleszórjuk a hagymát és pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a Gabona Gusztit és néhány percig pirítjuk. Ha ez megtörtént, rászórhatjuk a fűszereket és a tejszínt. Alaposan elkeverjük az egészet és bele zuttyantjuk a tésztát. Átforgatjuk, és még forrón tálaljuk, érdemes megszórni egy kis friss petrezselyemmel és durva chilivel. 

 

Jó étvágyat!