Gabonakolbász

A termék készítésénél nem használtunk fel ízfokozót, tartósitószert, génkezelt terméket, és semmilyen állati eredetű összetevőt.

GABONAKOLBÁSZ

  • növényi alapanyagból
  • hagyományos füstöléssel készült
  • falusias ízesítésű

RECEPTEK

Babgulyás gabonakolbásszal (2-3 személyre)

A hagymát a kókuszolajon megpároljuk, aztán a felszeletelt  zöldségeket hozzáadjuk. Majd beletesszük a fokhagymát, fehérbabot, zeller zöldjét és a vegamixet. Felöntjük 3 liter vízzel az egészet. Fedővel…


Kolbászos vöröslencsekrém

Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.Kenyérre kenve salátával vagy friss zöldségekkel fogyasztjuk.


Kolbászos vegán „zsír”

Kenyérre kenve újhagymával, zöldségekkel fogyasztjuk.


Kolbászos pogácsa

Az élesztőt langyos vízben felfuttatjuk, hozzáadjuk a sót, olívaolajat, aztán a kolbász felét  belemorzsoljuk.  Majd belekeverjük a lisztet, bedagasztjuk és 1 órán át meleg helyen…


Kolbászos rakott burgonya

Ízlés szerint lehet fogyasztani párolt zöldséggel vagy nyers salátával.